UdenomBanken Boliga
71 99 37 30
Man: 10-19 Tir-tor: 9-19
Fre: 9-17 Lør: 10-15

Hvad er et privatlån? Til dig, der vil låne til privat forbrug

Hos Lån Trygt hjælper dig med at få det lån, der passer til lige netop dine lånebehov og drømme. Vi er specialister i at formidle lån til private, der mangler finansiering.

Udfyld vores låneformular direkte på LånTrygt.dk – og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er et lån, der gives til private. Så enkelt kan det siges. Omvendt finder man erhvervslån, der altså er lån til virksomheder, som har behov for en økonomisk håndsrækning.

Begrebet privatlån dækker over private personer, der låner penge. Hvad pengene skal bruges til, begrænser sig derimod ikke til ét bestemt formål. Privatlån kan nemlig både være bank - og forbrugslån, og der er således ikke nødvendigvis et krav om, at du kan stille sikkerhed for lånet, som man typisk gør, når man køber en bolig.

De nærmere omstændigheder omkring lånet aftales mellem långiveren og låntageren – og der vil typisk være tale om, at lånet, rente og gebyrer tilbagebetales indenfor en given årrække.

Hvordan optager jeg et privatlån?

Lån Trygts hjemmeside kan du som privat person udfylde en låneformular, hvor du oplyser os om, hvor stort et beløb du gerne vil låne - og hvad dit formål med at låne pengene er.

Det kan eksempelvis være, at du gerne vil låne penge til at istandsætte din bolig med nyt badeværelse eller køkken, det kan også være, at du drømmer om at købe en båd – eller at du mangler penge til depositum til din nye bolig. Det kan selvfølgelig også være noget helt femte.

Når du har udfyldt og sendt låneansøgningen på LånTrygt.dk, kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dine behov.

Mest læste artikler

Lejlighedskøb: Sådan låner du penge til en ejerlejlighed

Ny lejlighed? Sådan låner du til en andelsbolig

Huskøb: Sådan låner du penge til din drømmevilla

Sådan låner du penge til dit sommerhuskøb

Lån til bolig: Sådan får du råd til dit drømmehjem

Nyt køkken? Sådan får du råd til dit drømmekøkken

Læs flere artikler ›