UdenomBanken Boliga
71 99 37 30
Man: 10-19 Tir-tor: 9-19
Fre: 9-17 Lør: 10-15

Hvad er et banklån? Sådan låner du penge i banken

Et banklån er ganske enkelt et lån, der er optaget i banken – og derfor kan der næsten være lige så mange grunde til at tage lånet, som du kan forestille dig.

I forbindelse med boligkøb bruges banklånet dog oftest til at finansiere den del af huskøbet, man ikke kan låne penge til gennem realkreditinstitutterne. Men banklån kan også bruges til at betale for en lang række andre ting som eksempelvis ombygning af din bolig eller omlægning af dine eksisterende lån.

Et lån til forbedring af din bolig kan eksempelvis være til at lave et nyt badeværelse, skifte vinduer eller tag eller til at få det helt nye køkken, du altid har drømt om.

Hos os i Lån Trygt kan du ansøge om forbrugslån gennem flere forskellige banker.

Vi viser dig flere forskellige lånetilbud, som du kan sammenligne og på den måde se, hvilket lån der er bedst og billigst til lige netop dine lånebehov.

Når du udfylder låneformularen på Lån Trygts hjemmeside, beder vi dig blandt andet om at oplyse det beløb, du ønsker at låne. Efterfølgende vil vi kontakte dig med henblik på at finde det bedste lån til din konkrete situation og skabe klarhed over dine lånemuligheder, og hvor mange penge du kan låne.

Banklån til boligkøb

For langt de fleste mennesker kræver et boligkøb, at man låner penge til at købe ejendommen. De fleste boligkøbere finansierer den største del af købet gennem et såkaldt realkreditlån, da dette er den billigste låneform.

Man kan som udgangspunkt låne op til 80 procent af købesummen som et realkreditlån, mens yderligere 15 procent kan lånes gennem et banklån.

De sidste fem procent af købesummen vil banker og realkreditinstitutterne stille krav om, at du selv har sparet op, inden du køber en bolig. Der kan dog være enkelte undtagelser, hvor dette krav ikke gør sig gældende – ligesom du heller ikke er garanteret at kunne få et lån, selvom du har en opsparing eller en indtægt.

Du kan også låne til dit boligkøb hos os i UdenomBanken. Vi er specialister i at vurdere lige netop din situation og økonomi, så vi forhåbentlig kan hjælpe dig tættere på din drømmebolig.

Mest læste artikler

Lejlighedskøb: Sådan låner du penge til en ejerlejlighed

Ny lejlighed? Sådan låner du til en andelsbolig

Huskøb: Sådan låner du penge til din drømmevilla

Sådan låner du penge til dit sommerhuskøb

Lån til bolig: Sådan får du råd til dit drømmehjem

Nyt køkken? Sådan får du råd til dit drømmekøkken

Læs flere artikler ›