UdenomBanken Boliga
71 99 37 30
Man: 10-19 Tir-tor: 9-19
Fre: 9-17 Lør: 10-15

Hvad er et forbrugslån? Sådan får du råd til dit drømmekøb

Hos Lån Trygt giver vi dig tilbud på forbrugslån fra flere forskellige banker, så du kan sammenligne tilbuddene og vælge det, som du synes, passer bedst til dine behov.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er penge, som du som udgangspunkt låner uden at stille sikkerhed overfor långiveren i eksempelvis din bolig, som man gør, når man køber fast ejendom.

Hvad du skal bruge pengene til, er helt op til dig selv. Det kan være, at du gerne vil låne penge til en ferie, til at kunne betale et depositum til en ny bolig, en tandlægeregning – eller måske vil du gerne låne penge til at købe en bil, motorcykel eller båd.

Når det kommer til forbrugslån, er der altså ikke som udgangspunkt nogen grænser for, hvad lånet kan bruges til – men man vil dog ofte opleve, at långiver spørger til og i nogle tilfælde også beder om dokumentation for, hvad pengene skal og bliver brugt til.

Forbrugslån er dog i høj grad henvendt til boligejere, da det kan være fordelagtigt, hvis du låner penge til noget – som for eksempel et nyt køkken – der kan højne værdien af dit hjem, når det skal sælges igen.

Hvem kan få et forbrugslån?

Hos Lån Trygt er vi specialiserede i at vurdere din konkrete situation – og hjælpe dig med at få det lån, der passer til lige netop dine behov og din økonomi.

Når du overvejer at optage et forbrugslån, beder vi dig derfor om at oplyse, hvilket beløb du gerne vil låne, og hvad dit formål med at låne pengene er – efterfølgende kommer vi med en række tilbud fra forskellige banker, hvilket giver dig mulighed for at sammenligne de forskellige lån.

Der kan være stor forskel på, hvad det koster at låne penge til et forbrugslån gennem de forskellige banker, vi anbefaler derfor, at du gennemgår tilbuddene nøje og vælger det, som du synes, passer bedst til dine behov.

Du skal være opmærksom på, at det kan være, at der er højere krav til din generelle privatøkonomi, når du ansøger om et forbrugslån, da långiver ikke har den samme sikkerhed for, at du kan betale pengene tilbage som han ville have, hvis du eksempelvis havde optaget et billån eller et boliglån – medmindre du netop tager lånet i din bolig.

Mest læste artikler

Lejlighedskøb: Sådan låner du penge til en ejerlejlighed

Ny lejlighed? Sådan låner du til en andelsbolig

Huskøb: Sådan låner du penge til din drømmevilla

Sådan låner du penge til dit sommerhuskøb

Lån til bolig: Sådan får du råd til dit drømmehjem

Nyt køkken? Sådan får du råd til dit drømmekøkken

Læs flere artikler ›