UdenomBanken Boliga
71 99 37 30
Man: 10-19 Tir-tor: 9-19
Fre: 9-17 Lør: 10-15

Nyt køkken? Sådan får du råd til dit drømmekøkken

Køkkenet er boligens hjerte. Det er noget, der i den grad er gældende i mange danske hjem, hvor familier tilbringer mange timer og mødes over madpakkesmøring, aftenmadslavning og hjemmelavede boller søndag morgen.

Derfor er køkkenet også et af de rum, der bliver prioriteret højest og mange boligejere drømmer om et nyt køkken.

Et nyt køkken kan dog være en dyr fornøjelse og ende med at koste summer, de færreste har stående på bankbogen:

Derfor er det tit nødvendigt at gå ud og låne penge til projektet på den ene eller anden måde - hvis man da ikke allerede ligger inde med en bugnende opsparing møntet på en køkkenfornyelse.

Hvordan låner man penge til et nyt køkken?

Et nyt køkken kan finansieres på flere forskellige måder; man kan for eksempel tage et forbrugslån i en bank, hvor man låner et specifikt beløb og afdrager på det hver måned – det kræver som regel en kreditvurdering af din økonomi, før du bliver godkendt til et lån, og så er det ofte dyrere end andre typer lån.

Du kan skaffe pengene til et nyt køkken ved at låne i din bolig, hvis du ejer et hus eller en ejerlejlighed. Det kan i mange tilfælde være en god investering, der kan højne værdien af dit hjem, når du skal sælge igen – en fordel, når man henvender sig til en bank eller en anden låneformidler, som for eksempel Lån Trygt, der specialiserer sig i forbrugslån eller et såkaldt privatlån.

Hos sidstnævnte kan du i samme ombæring også benytte muligheden for at samle alle dine lån et sted.

Om det er en god investering, afhænger selvfølgelig af, hvor meget du allerede har lånt til boligkøb, hvor meget du vil låne til et nyt køkken, din generelle økonomi og om en køkkenfornyelse mærkbart vil hæve værdien og salgbarheden af dit hjem.

Mest læste artikler

Hvad er et banklån? Sådan låner du penge i banken

Hvad er et forbrugslån? Sådan får du råd til dit drømmekøb

Hvad er et privatlån? Til dig, der vil låne til privat forbrug

Samlelån: Få styr på din gæld

Få styr på sproget: Hvad er et annuitetslån?

Hjælp til sproget: Hvad er et serielån?

Læs flere artikler ›