UdenomBanken Boliga
71 99 37 30
Man: 10-19 Tir-tor: 9-19
Fre: 9-17 Lør: 10-15

Samlelån: Få styr på din gæld

Det er vigtigt at have styr på sin gæld, men har man optaget lån flere forskellige steder, kan det være svært at bevare overblikket, og det kan blive en dyr affære.

Et samlelån er muligheden for at samle flere eller måske endda alle sine lån i ét, så man på den måde får et bedre overblik over den samlede gæld og samtidig nedbringer de udgifter, man har til de forskellige långivere.

Samlelånet er altså en god mulighed for at nedbringe dine månedlige omkostninger, hvis du har flere lån med høje renter og gebyrer. Sammenlægningen kan således betyde, at du i sidste ende vil komme til at spare penge hver måned.

Hvordan foregår sammenlægningen af mine lån?

UdenomBankens hjemmeside kan du udfylde en låneformular, hvor du oplyser, at du ønsker et samlelån – og hvilket beløb lånet skal være på. Efterfølgende vil vi kontakte dig med henblik på at finde en løsning på dine lånebehov.

Når din ansøgning om et samlelån er gået igennem, sørger vi (långiver) for at din eksisterende gæld – det vil sige de lån, der skal samles - bliver indfriet hos de forskellige låneudbydere.

Når din gæld er samlet i færre eller måske endda bare i ét enkelt lån, vil det være lettere og mere overskueligt for dig at bevare et godt overblik over din gæld.

Mest læste artikler

Lejlighedskøb: Sådan låner du penge til en ejerlejlighed

Ny lejlighed? Sådan låner du til en andelsbolig

Huskøb: Sådan låner du penge til din drømmevilla

Sådan låner du penge til dit sommerhuskøb

Lån til bolig: Sådan får du råd til dit drømmehjem

Nyt køkken? Sådan får du råd til dit drømmekøkken

Læs flere artikler ›